Sthlm_City_liten

LR Revision & Redovisning i Sverige AB

LR Revision & Redovisning är ett framgångsrikt nätverk av fristående revisions- och redovisningsföretag runtom i Sverige.

Att vara kund hos oss:

Vi vet att det ställs stora krav på dig som företagare. Du ska ha idéer och drivkraft för att utveckla ditt eget företag. Utöver detta finns det många regler som styr redovisning, skatter och företagandet, och dessa kräver också ett stort engagemang. Många av våra kunder ser därför inte sin revisor som något man ”måste ha” utan som ett stöd, ett bollplank och en kompetent partner som är specialist på företagande.

Banker, kunder, leverantörer och andra använder företagets årsredovisning som underlag för sina beslut. En reviderad årsredovisning minskar risken för fel och ökar trovärdigheten till företagets årsredovisning. En väl genomförd revision skapar också trygghet för dig som företagare.

När du väljer att samarbeta med LR Revision & Redovisning får du en egen samarbetspartner som känner dig och ditt företag och som du alltid kan vända dig till. Kompetens och engagemang beskriver förhållandet till våra kunder. Lyhördhet, hög integritet och objektivitet är självklart för oss.

Vi intresserar oss inte bara för ditt företags ekonomi, utan även din egen ekonomi som ägare och privatperson. Vi hjälper dig med de ekonomiska spelregler som påverkar ditt företag och har kunskap om vilka konsekvenser olika ekonomiska beslut får i framtiden. Vi analyserar inte bara året som gått, utan hjälper dig gärna att planera inför åren som kommer.

Som kund hos LR Revision & Redovisning får du en partner som hjälper dig i alla företagets faser, från uppstart och genom åren av drift och utveckling av företaget, till en eventuell försäljning eller avveckling. Vi sätter ihop ett team med den kompetens du behöver, t.ex. revisor, redovisningskonsult, företagsrådgivare och skatteexpert.

Vi är själva företagare och möter därför precis samma frågor som du gör som företagare.

Vi är alltid lika glada över att hälsa nya kunder välkomna och ser fram emot att hjälpa dig med allt från att starta ditt egna företag till att driva och utveckla det.